fbpx
Skip to main content
Beograd

NESVAKIDAŠNJA POJAVA - NONŠALANTNO PROŠETAO BEOGRADOM: Dart Mol šokirao prolaznike - svi su ga izbezumljeno gledali (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Pre negativca iz Ratova zvezda, ulicama prestonice hodao je Spajdermen

Ponovo luda scena sa ulica i ponovo Beograd! Izgleda da je srpska prestonica postala centar za ludorije na javnim mestima, među kojima se posebno ističu muškarci obučeni u razne kostime koji šetaju po ulicama i izazivaju šok reakcije prolaznika, a neretko osvanu i na društvenim mrežama.

Posle Spajdermena koji je u nekoliko navrata snimljen na ulicama Beograda, uključujući i ranije danas u Ulici Vojislava Ilića gde je pogurao automobil jednoj sugrađanki, u centar pažnje je dospela osoba maskirana u đavola ili, prema komentarima nekih, negativca iz Ratova Zvezda poznatog kao Dart Mol.

Uhvaćen je danas kamerom prolaznika koji ga je snimio kako prelazi ulicu i opušteno čeka na semaforu. Reakcije sugrađana koji su se našli u njegovoj neposrednoj blizini se najbolje mogu opisati rečenicom: Šta je, bre, ovo kog đavola?!

Đavo ili Dart Mol se ponašao kao da se ništa neobično ne dešava, a u jednom trenutku je pogledao u kameru i nastavio svojim putem.

Komentari pratilaca Instagram stranice serbialive_beograd na kojoj je objavljena scena sa "beogradskim Dart Molom" su urnebesni: "Ma to mu se pokrenula cirkulacija posle masaže", "Ovaj došao sa Evrovizije", "Isti moj bivši, nakaza", samo su neki od njih.

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
26 Beograd