fbpx
Skip to main content
Ubijena žena

PRESUDIO SNEŽANI PA SE KRIO U ŠPAJZU! Ubica iz Barajeva motrio šta policija radi pre nego što je sebi oduzeo život

Foto: YoutubePrintscreen/EmergencyReporterSRB - Privatna Arhiva
Stravično ubistvo u Barajevu.

Slavoljub J. (62) se, nakon što je nožem zaklao prvu komšinicu Snežanu Đ. (67) u njenoj porodičnoj kući u Barajevu, sakrio u pomoćnoj prostoriji u koju se ulazi iz kuhinje i tu je bio sve dok ga oko 3 ujutru nisu pronašli policajci koji su radili uviđaj!

Nakon što je ubio komšinicu s kojom je tog dana pio kafu, Slavoljub se navodno smejao se i šalio, a onda je pod još nerazjašnjenim okolnostima zapalio pomoćni objekat u njenom dvorištu. Nakon toga, nije pobegao, niti odmah pokušao sebe da ubije. On se, kako se za sada veruje, sakrio u prostoriju u koju se ulazi iz kuhinje u kojoj je ubio Snežanu. Tu je bio satima. Snežanino telo pronađeno je oko 21 sat sinoć, a Slavoljub, koji je i sebi prerezao vrat, pronađen je tek oko 3 ujutru, još je davao znake života i hitno je prevezen u bolnicu.

DOJAVE O BOMBAMA NE PRESTAJU, GRAĐANI BEOGRADA U PANICI: Nova prijava stigla iz Ambasade Turske

DOJAVE O BOMBAMA NE PRESTAJU, GRAĐANI BEOGRADA U PANICI: Nova prijava stigla iz Ambasade Turske

ZAJEČARCI UJEDINJENI: Peticiju potpisala većina - žele ulicu sa imenom mladog policajca koji je poginuo na dužnosti (FOTO)

ZAJEČARCI UJEDINJENI: Peticiju potpisala većina - žele ulicu sa imenom mladog policajca koji je poginuo na dužnosti (FOTO)

"NJOJ NEKA BOG SUDI" Sahranjen Srđan kog je žena UBILA, pa ISEKLA TESTEROM

"NJOJ NEKA BOG SUDI" Sahranjen Srđan kog je žena UBILA, pa ISEKLA TESTEROM

- Komšije su sinoć najpre videle da gori taj pomoćni objekat. Zvali su vatrogasce i Snežaninu porodicu, pokušavali i nju da dobiju na telefon međutim ona se nikako nije javljala. Mislili su da je negde napolju, da pokušava sama da ugasi vatru, međutim kada su vatrogasci stigli i ugasili vatru shvatili su da Snežane nigde nema. Tada su njeni rođaci i komšije ušli u kuću da je traže i u toj letnjoj kuhinji videli su njeno telo na podu - navode mediji. 

Kako dalje navodi, izašli su napolje i odmah pozvali policiju, jer je Snežanino telo bilo u lokvi krvi.

- Imala je krv i na majici, krv je bila svuda oko nje, bilo je jasno da se nešto strašno dogodilo - priča on, prenose mediji.

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt žene, a policajci su ubrzo započeli uviđaj. Za to vreme, niko nije znao ko je ubica. Tek nekoliko sati kasnije, pokušali su da uđu u tu drugu prostoriju, špajz, i shvatili da nešto pravi prepreku, drži vrata.

- Kada su otvorili vrata, imali su šta da vide. Vrata je blokiralo Slavoljubovo telo. On je sebi prerezao vrat i krvario je dosta, ali je bio živ. Tu se verovatno skrivao prvo neko vreme, a tek kasnije odlučio da izvrši samoubistvo, jer da je sebi preprezao vrat odmah nakon što je nju ubio i on bi odavno iskrvario - navode mediji. 

O ubijenoj Snežani Đ. (67), učiteljici iz Barajeva, meštani imaju samo reči hvale i pitaju se kako je došlo do toga da joj presudi Slavko čovek koji joj dolazio u kuću i za koga su mislili da je dobronameran.

"Mislio sam da nije on, a sad mislim da to može svako da uradi...", kaže rođak sležući ramenima. Koji je razlog zbog kog se Slavko odlučio da ubije Snežanu, kaže, ne može ni da pretpostavi. "Ma među njima nije bilo ničega, niti mislim da joj se udvarao. On je ceo život bio sam, nije takve afinitete pokaziva", dodaje rođak.

Snežana je bila, priča, majka i baka, divna žena i voljena učiteljica u školi u Beljini: "Kćerke su obrazovane, dve su lekari, jedna je profesorka. Pre mesec dana je dobila unuče, drugo je sad čekala, kćerka je trebala da porodi, kako je njima i kako će ovo da da podnesu", završava.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
24 Beograd