fbpx
Skip to main content
vucic bin zajed

VUČIĆ ČESTITAO MOHAMEDU BIN ZAJEDU: Poštovani prijatelju, u Srbiji i dalje imate pouzdanog partnera

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas ličnu poruku vladaru Abu Dabija šeiku Mohamedu bin Zajedu Al Nahjanu u kojoj mu je čestitao na izboru za novog predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata.

- Ekselencijo, poštovani prijatelju, želim da vam uputim najsrdačnije čestitke na izboru za ovu najodgovorniju od svih dužnosti, uveren da ćete svojom mudrošću i iskustvom nastaviti da vodite vaš narod putem mira i svakog dobra i napretka. I u vremenima najveće tuge i izazova, život nas uči da moramo da nastavimo časnim putem slavnih prethodnika i predaka. Na tom putu nas uvek čekaju brojne obaveze i iskušenja, čineći uspon mnogo težim, ali i svaku pobedu i uspeh - mnogo većim i sjajnijim - navedeno je u poruci.

VELIKI PRIJATELJ VUČIĆA POSTAO ŠEF DRŽAVE: Muhamed bin Zajed treći predsednik UAE

VELIKI PRIJATELJ VUČIĆA POSTAO ŠEF DRŽAVE: Muhamed bin Zajed treći predsednik UAE

Vučić je rekao da je, "poznajući njegovu odlučnost, smirenost u donošenju odgovornih odluka i vrhunsko znanje nastalo na iskustvu u teškim vremenima, siguran da će voditi svoj narod u još bolju i perspektivniju budućnost", saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republie.

- Koristim ovu priliku da vas još jednom uverim da ćete na tom putu i dalje imati Srbiju kao pouzdanog partnera i, pre svega, kao prijatelja koji ne uzmiče ni onda kada mnogi odustaju ili okreću leđa. Uz najbolje želje za svaku ličnu i državničku sreću i uspeh, primite, Ekselencijo, izraze mog najdubljeg uvažavanja - navodi se u poruci predsednika Vučića.

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd